Om 3E Brand & Design

3E Brand & Design – Ekonomi – Effektivitet – Erfarenhet

Vi är länken mellan producent och Gör-Det-Själv marknaden. Genom våra avtal med de största aktörerna på marknaden kan vi med vår erfarenhet erbjuda en ekonomisk och effektiv lösning till dig som kund inom Norden.

Vårt ständigt pågående miljöarbete är en del av ekonomin där vi återanvänder material och så långt det är möjligt skapar snabbaste väg för varorna att nå fram till dig som kund.

Vi har tillsammans 25 års erfarenhet inom Gör-Det-Själv branschen, från den lokalt välkända fackbutiken till den europeiska kapitalkedjan, och har under årens lopp lärt oss de olika kulturerna både inom handelsledet samt mellan de nordiska länderna.

Detta gör att vi är effektiva och har snabba beslutsvägar så vi kan hjälpa dig som kund men också leverantören som vill har ut sina produkter på marknaden så fort som möjligt.

Vårt mål är att skapa goda relationer där win-win effekten är optimal. Nöjda kunder och leverantörer inspirerar till kreativitet, vilket leder till bättre affärer och innehållsrikare dagar!